بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
| خودروهای اروپایی کلیه مطالب مربوط به خودروسازان اروپایی در این قسمت قرار می گیرد. |
![]() |
|
|
#11 | ||||||
|
کاربر ویژه سایت
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشکر ها: 1,098
تشکر از شما 869 بار در 441 پست
خودرو شخصی: انتخاب نشده
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شما کافیه یکبار دیگه پست 7 رو بخونید نقل قول:
و مسعود جان نقل قول:
شاید من منظورم رو درست نرسوندم سیستم بیمار مدیریت شرکتهای خودروسازی باعث میشه بخشی از زمینه های رشد و خلاقیت از بین بره اما عزیزان اینکه ما بیایم از زمین و زمان شکایت کنیم که چرا اسفالت سر کوچمون ترکه و بعدشم بخواهیم پیشرفت کنیم خیالی بس خام است این آقا علیرضا حرف نمیزنه ولی خوب تشکر میکنه دستی بجنبان الا ای سیاستمدار
آه ... سرزمین من دستانم لرزان چشمانم نگران و بارانی با من بمان غمين بودنم را باور كن! با من بمان كاش ميتوانستم بگويم به صراحت كه ميسازمت وطن! صد حيف كه شاعر نيستم! سرزمین من امروز كه اينگونه! فردا چه خواهد شد؟ به خدا می سپارمت Persian2Net » سايت تخصصي دانلود نرم افزارهاي رايگان انگار تابستانست ... |
||||||
|
|
|
| 3 کاربر مقابل از شما HighSpeed بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: |
|
|
#12 |
|
مدیر سایت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 3,021
تشکر از شما 1,920 بار در 490 پست
|
محمد جان اگر تشکر زدم دلیل بر این هست که پستهای خارج از نقد عنوان تایپیک و احیانا بی مجتوا پاک خواهد شد ولو اینکه درست هم بیان شده و این حرکت عرض ادبی بابت پوزش باشه !
در مورد جوابیه هم درک کن که چقدر معضل داریم که حتی همین پست خودم هم تا روزهای آینده با الباقی پستهایی که گفتم حذف میشه کار با نقد و بررسی این مسائل رفع نشده نمیشود و نخواهد شد پس دلیلی دیگر وجود نخواهد داشت زیرا راهکار سویی دیگر است و دیر زمانیست که دیگر این وضعیت برای یک دانش آموز دوره راهنمایی همه روشن شده و نقد این مسائل جز تکرار واژه ها و آرزوهای دست نیافتنی چیزی برای ما ندارد.
بخاطر یک قصه در سردترین شبها، تاریکترین شبها بخاطر عروسکهای تو نه بخاطر انسانهای بزرگ بخاطر سنگفرشی که مرا به تو می رساند نه بخاطر شاهراه های دوردست بخاطر ناودان، هنگامی که می بارد بخاطر کندوها و زنبورهای کوچک بخاطر جار بلند ابر در آسمان بزرگ آرام بخاطر تو بخاطر هر چیز کوچک و هر چیز پاک به خاک افتادند. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() تاریخ عضویت: May 2009
تشکر ها: 120
تشکر از شما 86 بار در 34 پست
خودرو شخصی: سمند
|
جناب high speed محمد خان
منظور منم تائید فرمایشات جنابعالی بود قصد جسارت نداشتم و اینم باید عرض کنم که من عوام نیستم که دارین معانی لغات رو برا من میفرمایین دانشجوام و بیشتر از شما نباشه اندازه شما تو این مملکت زندگی کردم و میدونم چی به چی همین بهتر که علیرضاخان زحمت پاک کردن پستهای بی مورد و خارج از موضوع تاپیک (پستای من) رو بکشن |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما fdvd0 بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | Peugeot206_16v (14-01-10) |
|
|
#14 | ||
|
کاربر ویژه سایت
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشکر ها: 1,098
تشکر از شما 869 بار در 441 پست
|
نقل قول:
در ضمن ما مخلص شمام هستیم نقل قول:
فرمایشات جناب عالی کاملا متین و بنده هم در سطوحی نیستم که بخوام کلمه ای معنی کنم. هدف این بود بحث پتانسیل روشن بشه همین! بله انشالله هم موفق باشید .بنده هم سال دوم دبیرستان هستم( )ما در خدمتیم
آه ... سرزمین من دستانم لرزان چشمانم نگران و بارانی با من بمان غمين بودنم را باور كن! با من بمان كاش ميتوانستم بگويم به صراحت كه ميسازمت وطن! صد حيف كه شاعر نيستم! سرزمین من امروز كه اينگونه! فردا چه خواهد شد؟ به خدا می سپارمت Persian2Net » سايت تخصصي دانلود نرم افزارهاي رايگان انگار تابستانست ... |
||
|
|
|
| کاربر مقابل از شما HighSpeed بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | Peugeot206_16v (14-01-10) |
|
|
#15 |
|
مدیر سایت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 3,021
تشکر از شما 1,920 بار در 490 پست
|
خوب میبینم که بالغ شدی (البته از بابت نوشتار و گفتمان دیگه پستها از خودت هست و کپی از منابع دیگه در کار نیست ) هر یک پست از تراوش ذهنی شخصی یک فرد برای من یا برای این انجمن به اندازه دهها پست کپی شده ارزش خواهد داشت
بارها به بعضی دوستان اشاره تذکر و غیره دادم که این رویه رو کنار بذارن چون ما آرشیو یا بایگانی مطالب دیگران نیستیم اینجا یک انجمن تخصصی هست و دلیلی برای ذکر مطالب کپی وجود نخواهد داشت اگر بر کپی بود نام فروم رو به فروم گل سرخ و سبزه و سمبل ! تغییر می دادیم و بخشی برای انجام این اعمال می گذاشتیم ! مجددا در پشت همین تریبون اعلام میکنم محمد خان در این چند پست اخیر که ازت دیدم بسیار پخته تر به برخی از مسائل پرداختی و مبحث موضوع رو پی گرفتی ولو حالا کاملا درست هم بود یا نبود در کل دیگه از پستهای کپی خبری نبود برای من از بسیاری از پستهای دیگرت بسیار بیشتر ارزش داشت و متعاقب این رویه که اگر مستمر باشه بزودی زود فکر کنم تو قسمت کاربران ویژه میبینمت ! اما جوابی مشترک به محمد و فرزاد عزیز دوستان عزیز فرمایشات همگی شما صحیح است ولی این وضعیت ذکر شده بوسیله نقد و بررسی و غیره با این تفاسیر و موارد حل شدنی نیست زیرا که اگر بود از من و شما نوعی بسیار حرفه ای تر و دقیقتر و عالم تر سالها در پشت همین مباحثه ها و نقد و بررسی ها موی سپید کردند دریغا از کوچکترین پیشرفتی در راهکار خودشان یا موارد دیگر این زمان ، زمانی برای نقد و بررسی و بحث پیرامون صنعت و اقتصادی که سالهای متمادیست به کما فرو رفته و جسد وار شده است نیست برادر من باید مرده را دفن و از نو با همتی راسخ و ملی، بنیانی عمیق و تازه بنا کرد.
بخاطر یک قصه در سردترین شبها، تاریکترین شبها بخاطر عروسکهای تو نه بخاطر انسانهای بزرگ بخاطر سنگفرشی که مرا به تو می رساند نه بخاطر شاهراه های دوردست بخاطر ناودان، هنگامی که می بارد بخاطر کندوها و زنبورهای کوچک بخاطر جار بلند ابر در آسمان بزرگ آرام بخاطر تو بخاطر هر چیز کوچک و هر چیز پاک به خاک افتادند. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() تاریخ عضویت: May 2009
تشکر ها: 120
تشکر از شما 86 بار در 34 پست
خودرو شخصی: سمند
|
علیرضا جان